Dacă ciorba cu os, mazăre și gălușcuțe a avut succes, mulțumesc Miha;) mi-am forțat norocul și am pregătit-o în varinta răgățeană, fără smântână ;) Se pare că a avut, succes din nou ;) Mulțumesc Philips Multi cooker, alias Laurențiu Ionel, pentru ajutorul deosebit din bucătărie! Spor și poftă bună! >:D
Coastele tăiate bucățele potrivite și se pune la fiert în vasul aparatului Philips Multicooker. Aparatul se conectează la sursa de curent, se setează din meniu, programul BOIL, timp de gătire 30 de minute și se apasă butonul START. Legumele se curăță, se spală și se taie cubulețe, adăugându-se la carnea fiartă, împreună cu mazărea și morcovii din borcan, se asezonează de sare, piper și pasta de gogoșari, verdețurile tocate mărunt și se lasă din nou la fiert cca. 30 de minute. Spre finalul fierberii se adaugă borșul, apoi ouăle bătute bine, se scurg în vas, pentru a se obține efectul de zdrențe. Spor și poftă bună!