Ciorbă de coaste de porc

de Panacris in Ciorbe, 15 Sep 2014 | 6306 vizualizari

 

Dacă ciorba cu os, mazăre și gălușcuțe a avut succes, mulțumesc Miha;) mi-am forțat norocul și am pregătit-o în varinta răgățeană, fără smântână ;) Se pare că a avut, succes din nou ;) Mulțumesc Philips Multi cooker, alias Laurențiu Ionel, pentru ajutorul deosebit din bucătărie! Spor și poftă bună! >:D

 

INGREDIENTE

  • Coaste de porc cu os cca. 600 g,
  • mazăre cu morcovi babi 1 borcan,
  • ceapă albă 1 bucată,
  • ardei 1 bucată,
  • păstârnac ½ bucată,
  • gulie ½ bucată mică,
  • țelină cca. 50 g,
  • borș de putină 500 ml,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • pătrunjel verde 2-3 fire,
  • leuștean verde 2 fire,
  • pastă de gogoșari a la Panacris 3-4 linguri,
  • Pentru dres:
  • Ouă 2 bucăți
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de coaste de porc:

Coastele tăiate bucățele potrivite și se pune la fiert în vasul aparatului Philips Multicooker. Aparatul se conectează la sursa de curent, se setează din meniu, programul BOIL, timp de gătire 30 de minute și se apasă butonul START. Legumele se curăță, se spală și se taie cubulețe, adăugându-se la carnea fiartă, împreună cu mazărea și morcovii din borcan, se asezonează de sarepiper și pasta de gogoșari, verdețurile tocate mărunt și se lasă din nou la fiert cca. 30 de minute. Spre finalul fierberii se adaugă borșul, apoi ouăle bătute bine, se scurg în vas, pentru a se obține efectul de zdrențe.  Spor și poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de coaste de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta