CIORBA DE CARTOFI SI DOVLECEL -la Multicooker

de mihaelar63 in Ciorbe, 2 Mar 2017 | 5381 vizualizari

 

 Ce poate fi mai bun la o ciorba, decat sa fie preparata cu legume proaspete din gradina ? Va spun eu :D Sa-i mai pui ceva carnita, asa de gust !!!! Am preparat aceasta ciorbita la multicookerul Philips.

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 3 linguri ulei
  • 3 catei usturoi
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • 1radacina patrunjel
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 dovlecel
  • 1 bucata carne porc usor afumata [aprox .300 gr]
  • frunze telina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CIORBA DE CARTOFI SI DOVLECEL -la Multicooker :

  1. Spalati bine legumele.
  2. Curatati si spalati din nou legumele.
  3. Tocati marunt ceapa. Feliati ardeii.
  4. Taiati cuburi patrunjelul radacina.
  5. Taiati rondele morcovii si usturoiul.
  6. Taiati cuburi mai mari cartofii si dovlecelul.
  7. Se seteaza aparatul de gatit Philips Multicooker, pe functia de prajire.
  8. Prajiti usor ceapa, usturoiul, morcovul, patrunjelul si ardeii pana ceapa devine sticloasa.
  9. Turnati in cuva 2 l apa. Sarati.
  10. Introduceti carnea.
  11. Setati aparatul de gatit pe fierbere 45 minute.
  12. Dupa 10 minute, se adauga cartofii .
  13. Spalati rosiile si le increstati. Se introduc in zeama ce fierbe. Se scot si se curata de pelite. Se toaca marunt.
  14. Spre sfarsitul fierberii, in ultimele 10 minute, se pun rosiile tocate si cuburile de dovlecel.
  15. Gustati si sarati sau condimentati, daca mai este nevoie.
  16. Serviti ciorba de cartofi cu dovlecel, decorata cu frunze de telina.

TIPS-URI

1

La sfarsitul prepararii, gustati mancare si sarati sau condimentati, daca mai este nevoie.

Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE CARTOFI SI DOVLECEL -la Multicooker " nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de oase afumate