Ciorba de cartofi cu tarhon

de Mitinita in Ciorbe, 26 Sep 2015 | 5912 vizualizari

 

O ciorba foarte populara pe la noi! Pentru ea, punem in fiecare primavara, tarhon la otet.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 3 linguri legume pentru ciorba Kotanyi (sau morcovi, telina si pastarnac)
  • 2 cartofi
  • 5 linguri de smantana
  • 1 lingura faina
  • 1/2 lingurita mustar
  • tarhon la otet
  • sare
  • piper
  • 1 litru de supa de pui sau legume sau 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu tarhon:

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se taie in cuburi.
Se caleste cu ulei si putina apa ceapa. Se adauga legumele uscate.
Se adauga supa, apoi cartofii.
Mai fierbem 10 minute.
Se amesteca faina cu smantana, mustar si putina apa, pana se obtine o pasta. Se adauga supa, se amesteca, apoi se pune in oala.
Se lasa sa fiarba 5 minute la foc mic, se adauga sare, piper si tarhon. Se acreste cu otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

amaliatrusca 1

06.10.2015, 17:08

dar ce inseamna tarhon la otet? eu am tarhon uscat....

CameliaR 1

06.10.2015, 22:46

?

Sylvia 1

15.01.2016, 11:19

Asta e supa mea de suflet e reteta bunicii mele si sa stii ca pe blogul meu era cea mai cautata reteta in mod magic. Este divina supa asta si combinatia de tarhon cu cartofi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta