Ciorba de cartofi cu carne de porc, o reteta traditionala gustoasa

de Kori in Supe/Ciorbe, 16 Oct 2011 | 67607 vizualizari

 

Bucurati-va de o delicioasa si hranitoare ciorba de cartofi cu carne de porc, o reteta traditionala ce imbina aromele bogate ale legumelor si ale carnii, oferind o experienta culinara autentica si reconfortanta. Cu bucati suculente de carne de porc si aroma intensa a cartofilor, aceasta ciorba este perfecta pentru a va incalzi in zilele reci sau pentru a va bucura de o masa satioasa alaturi de cei dragi.
Pentru Ciorba de cartofi cu carne de porc, o reteta traditionala gustoasa ai nevoie de ingredientele urmatoare: cartofi, carne porc, ceapa, ardei, morcovi, rosii, varza.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Ciorba de cartofi cu carne de porc, o reteta traditionala gustoasa
  • 2 kg cartofi
  • 400-500 gr carne porc cu os (oase)
  • 2 cepe
  • 2 ardei (unu galben si unu rosu)]
  • 2 morcovi mai mari
  • 1 conserva rosii cuburi in suc de rosii
  • 1 varza mica, mica 
  • delikat
  • 3 cuburi concentrat de vita
  • tarhon 
  • patrunjel verde 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu carne de porc, o reteta traditionala gustoasa:

Cum se prepara Ciorba de cartofi cu carne de porc, o reteta traditionala gustoasa

Carnea am spalat-o bine si am tinut-o in apa rece putin, apoi am taiat-o in bucati mici. Morcovii i-am taiat rondele mai grosute si ceapa fideluta.Carnea, ceapa si morcovii i-am pus in oala la calit cu f putin ulei.

Dupa ce s-au calit am adaugat apa pana la jumatate si am lasat sa fiarba 20-25 min, pana cand carnea a fost fiarta.

Intre timp am curatat cartofii si i-am taiat bucatele, ardeii fidelute, varza fideluta si dupa ce a fost fiarta carnea le-am adaugat pe toate in oala, am pus si conserva de rosii, cele 3 cuburi de vita, putina sare, piper si am adaugat apa cat sa fie de consistenta unei ciorbe.

Am lasat sa fiarba inca vreo 20 min, pana cand au fost gata cartofii si varza.

Se gusta si daca e nevoie se mai aduga delikat de legume sau sare dupa gust. Cand e gata se adauga tarhonul si patrunjelul verde tocat marunt si se mai da 2-3 clocote.

A fost delicioasa si chiar ne-a incalzit (mai ales ca am servit-o toti fierbinte cu Ardei iute in otet.

Iti recomandam si Ciorba de burta sau Ciorba radauteana, doua retete clasice traditionale.

TIPS-URI

1

se serveste cu smantana si ardei iuti .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu carne de porc, o reteta traditionala gustoasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste