Ciorba de burta la multicooker

de Bya Ralu in Ciorbe, 15 Apr 2016 | 8394 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de burta maricica
  • oase de vita
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa alba mare
  • 1 pastarnac
  • 1 cutie smantana 250 g
  • 3 galbenusuri
  • 1 lingura bors maggic smantana
  • sare/piper
  • 1/2 lingurita de otet
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta la multicooker:

Burta se curata de pielite si se pune in vasul de la Multicooker, impreuna cu osul de vita la functia Boil pentru circa 2.5 -3 ore,intre timp se mai completeaza cu apa daca este nevoie si se pune si ceapa intreaga si pastarnacul.

Cand burta e fiarta se scoate si se taie bucati mici,iar osul de vita se da deoparte,ceapa se arunca,iar pastarnacul se taie bucati mici si se pune inapoi in ciorba.

Morcovul se da pe razatoarea mica si se pune la calit in ulei de masline pentru cateva minute,dupa care se pune in vasul de ciorba (acesta ii da o culoare galbuie).

Se seteaza din nou functia Boil si se lasa cam 10 minute sa fiarba morcovul.

Se pune otetul in ciorba, galbenusurile amestecate cu smantana si subtiat cu zeama din ciorba,se toarna usor si se amesteca continuu, se pun si condimentele.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]