Ciorba de afumatura cu razalai

de lili in Ciorbe, 25 Ian 2011 | 6696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • morcovi, 
  • ceapa, 
  • patrunjel,
  •  carne afumata (spinare de porc),
  • razalai
  •  vegeta si smantana.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de afumatura cu razalai:

Morcovul ( o parte) se rade prin razatoarea fina,se pun la calit in ulei.Cand este jumatate calit se adauga ceapa taiata fin,se mai lasa cateva minute si se pune carnea.Se completeaza cu apa. Cand supa da in clocot se pune morcovul taiat cubulete,se potriveste de sare,piper,vegeta si se pun razalaii. Se mai adauga si smantana si se lasa sa mai dea un clocot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de afumatura cu razalai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]