Ciorba cu taitei si praz

de Bya Ralu in Ciorbe, 16 Dec 2015 | 5057 vizualizari

 

O ciorbita cu legume tare gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de tava de spinari si spate de pui
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1 praz
  • 1 buc pastarnac
  • taietei
  • 1 ou
  • 1-2 linguri de bulion
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • vegeta/piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu taitei si praz:

Bucatiile de pui se clatesc si se pun in oala de ciorba la fiert.

Ceapa se toaca marunt, pastarnacul se taie buctai mici iar morcovul se da pe razatoarea mare si se pun intr-o tigaie cu ulei de masline la calit.

Legumele calite se adauga in oala de ciorba.

Dupa ce bucatiile de pui si legumele sunt fierte se adauga prazul taiat rondele si taieteii fierti intr-o craticioara separat.

Oul se amesteca bine intr-un castron si se pune cu o furculita, sa se faca "franjuri".

Se pun condimentele intr-un castron, se amesteca cu bulionul si se subtiaza cu putina apa si se pune in ciorba.

Cand este gata se ia de pe foc si se adauga patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu taitei si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

Bya Ralu 1

31.10.2016, 17:21

fiecare foloseste ce doreste,mie mi-a placut mult cum a iesit

RuxyRux 1

13.12.2016, 09:43

Minunata! Asa cum iti doreste inima! Cu de toate!

Ancutsa 1

25.03.2017, 12:30

Foarte gustoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba moldoveneasca de perisoare, cu legume proaspete