Ciorba cu perisoare

de mihasara in Ciorbe, 26 Sep 2012 | 4946 vizualizari

 

Este ciorba mea preferata:)

 

INGREDIENTE

  • ·3 cepe
  • ·1 dovlecel
  • ·200 g telina
  • ·2 ardei grasi sau capia rosii
  • ·2 ardei grasi verzi
  • ·4 morcovi
  • ·500 g carne tocata
  • ·100 g orez
  • ·1 ou
  • ·3 rosii
  • ·1 lingura pasta de tomate
  • ·1 bors magic
  • ·100 g mazare boabe
  • ·100 g fasole verde
  • ·100 g varza tocata fin
  • ·leustean
  • ·1 plic "Bors Magic cu legume'' de la Knorr
  • ·sare
  • ·putin piper
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare:

1.      Curatam si spalam legumele.

2.      Le taiem cubulete si le punem la fiert intr-o oala cu 6 litri de apa, mai putin rosiile.

3.      Cand sunt legumele pe jumatate  fierte, adaugam rosiile taiate cubulete.

4.      Intre timp pregatim compozitia de perisoare si anume: amestecam carnea tocata cu orezul, putina sare, putin piper, cu un ou crud si cu putina verdeata.

5.      Ne umezim mainile cu apa sau ulei si formam niste mici bile.

6.      Modelam toata carnea si incepem sa le punem in ciorba noastra care clocoteste.

7.      Dupa aproximativ 20 de minute adaugam plicul de bors, mai lasam sa fiarba 5 minute si inchidem focul.

8.      Tocam verdeata si presaram peste ciorba. 

 

TIPS-URI

1

Eu folosesc intotdeauna Bors Magic cu legume de la Knorr.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare