Ciorba cu coasta afumata

de Gicuta in Supe/Ciorbe, 7 Ian 2016 | 5809 vizualizari

 

Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)
 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coasta afumata(afumata in afumatoarea proprie)
  • 3 cartofi
  • o ceapa
  • un morcov
  • ardei gras rosu si verde (am folosit congelat)
  • telina(am folosit congelata)
  • 300 g rosii pt.ciorba(preparate in casa)
  • 100 g taitei
  • 1 l bors
  • sare
  • leustean si patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu coasta afumata:

Portionam coasta, o spalam si o punem la fiert in apa rece. Indepartam spuma care se fomeaza si lasam sa fiarba in continuare la foc mic.

Cand a fiert pe jumatate adaugam telina, ardeiul ,ceapa tocata marunt, morcovul cubulete si cartofii taiati bucati potrivite.

Lasam sa fiarba pana se patrund bine legumele si carnea apoi adaugam rosiile. Dupa inca 5-10 minute de fierbere, turnam borsul pe care l-am dat separat intr-un clocot. Potrivim de sare, adaugam taiteii si mai lasam 5 minute sa clocoteasaca. La final adaugam verdeata tocata. O servim fierbinte cu ardei iute.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu coasta afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

07.01.2016, 19:53

O portie calda nu refuz!

Zamfira 1

09.01.2016, 08:00

dantes 1

09.01.2016, 14:16

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]