Carnea se spala bine,se taie bucati mai mici si se pune la fiert in 3/4 din apa necesara pt ciorba.Spumam daca e nevoie.Cand carnea e aproape fiarta se adauga morcovii,ceapa si telina taiate cubulete,iar cand s-a fiert carnea numai buna de mancat, se adauga cartofii taiati cuburi se fierb 10 min dupa care se completeaza cu moare de varza,pana ajungem la cantitatea dorita de ciorba.Mai fierbem pana sunt fierti cartofi,punem piper si sare (daca moarea nu-i destul de sarata),adaugam tarhon( pus in otet)taiat marunt si inchidem focul.
pofta buna!!!
1
daca moarea e f sarata adaugati in ciorba dupa gust si mai completati ,eventual ,cu apa.
2
se poate pune si patrunjel sau pastarnac....da e o vorba"esti ca patrunjelu-n supa"eu nu prea folosesc
3
am facut ciorba in oala de 4 l
4
eu am facut ciorba cu carne slaba dar se poate folosi ce carne afumata doriti sau aveti