Ciorba bistriteana

de Sidy in Ciorbe, 13 Iul 2011 | 6177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de pui cu os
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 70 g orez
  • 1 ou
  • 200 ml smantana
  • tarhon
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba bistriteana:

Se pune la fiert carnea in apa cu sare.

Zarzavatul se curata si se taie rondele.

Morcovii se calesc in putin ulei(dau o culoare frumoasa ciorbei)

Dupa ce a dat in clocot apa in care se fierbe carnea, se spumeaza si se adauga legumele. Se lasa sa fiarba.

Cind sunt toate aproape fierte se adauga orezul spalat. Galbenusul de ou se amesteca impreuna cu smantana si 1 polonic ciorba fierbinte.

Se stinge focul si se adauga oul cu smantana si tarhonul tocat marunt. Se potriveste gustul de sare si piper si se acreste ciorba cu ce va place.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

un ardei iute merge foarte bine linga o farfurie de ciorba...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba bistriteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan