Ciorba bistriteana

de Sidy in Ciorbe, 13 Iul 2011 | 6291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de pui cu os
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 70 g orez
  • 1 ou
  • 200 ml smantana
  • tarhon
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba bistriteana:

Se pune la fiert carnea in apa cu sare.

Zarzavatul se curata si se taie rondele.

Morcovii se calesc in putin ulei(dau o culoare frumoasa ciorbei)

Dupa ce a dat in clocot apa in care se fierbe carnea, se spumeaza si se adauga legumele. Se lasa sa fiarba.

Cind sunt toate aproape fierte se adauga orezul spalat. Galbenusul de ou se amesteca impreuna cu smantana si 1 polonic ciorba fierbinte.

Se stinge focul si se adauga oul cu smantana si tarhonul tocat marunt. Se potriveste gustul de sare si piper si se acreste ciorba cu ce va place.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

un ardei iute merge foarte bine linga o farfurie de ciorba...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba bistriteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de carnati cu zdrente de ou