Ciorba ardeleneasca de pui

de Sidy in Ciorbe, 26 Feb 2011 | 19736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne pui
  • 2-3 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 cartof mare
  • 1 telina mica
  • 2 ceapa
  • 2 rosii
  • 2 galbenusuri
  • 200 ml smantana
  • patrunjel verde
  • 1 cana zer
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca de pui:

Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare iar celelalte legume se spala , se curata si se taie marunt mai putin ceapa care dupa ce s-a curatat se lasa intreaga.
Carnea spalata se pune la fiert in apa cu sare si in momentul cand fierbe se spumuieste.
Se adauga zarzavatul si celelalte legume, se completeaza cu apa daca mai este nevoie si se asezoneaza, lasand apoi sa fiarba bine toate.
Cand sunt toate fierte se stinge focul sub ciorba.
Galbenusurile se amesteca bine cu smantana si se adauga apoi un polonic cu ciorba fierbinte. Amestecam si rasturnam compozitia peste ciorba.
Acrim ciorba cu zer sau cu ce va place mai mult, dar zerul ii da un gust mai bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

carmenvlad 1

27.02.2011, 13:36

Ce pot sa spun? Intotdeauna o ciorba ardeleneasca este binevenita. Arata super. Felicitari!!

mamaieelena 1

01.03.2011, 14:53

Krystyan Trendy 1

05.01.2014, 01:18

buna ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]