Ciorba acra cu bors si multe legume

de mamaieelena in Ciorbe, 12 Iun 2012 | 11619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei cu coaja verde (zucchini)
  • 2 cepe mijlocii
  • 3 fire de ceapa verde
  • 2 morcovi nu prea mari
  • 1 morcov galben
  • 1 radacina patrunjel
  • 50 g telina(nu am avut mai multa)
  • 1/2 ardei verde gras
  • 2 cartofi potriviti
  • 125 ml suc de rosii
  • sare
  • leustean
  • 1/2 l bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra cu bors si multe legume:

Legumele se curata ,se spala si se vor taia in dimensiuni nu prea mici(se vor vedea in fotografii) si se vor pune in apa clocotita la fiert. Borsul se pune intr-o oala separat la fiert si cand da in clocot se da deoparte. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga sucul de rosii lasand sa clocoteasca un pic sa se duca spuma care se formeaza. Dupa aceea se pune si borsul fierbine lasandu-l si pe acesta sa fiarba. Cand este gata se da deoparte si se pune leusteanul tocat marunt.

Pofta buna

TIPS-URI

1

Cand se serveste ciorba se poate adauga ulei de masline dar eu il prefer pe cel de susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu bors si multe legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]