Ciorba a la grec de pui

de diaconta in Ciorbe, 22 Sep 2010 | 10898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • morcovi
  • patrunjel radacina
  • telina
  • ceapa
  • 2 oua
  • smantana
  • orez
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba a la grec de pui:

Pieptul de pui (1 bucata )de taie cubulete si se condimenteaza.

Zarzavatul si ceapa se curata si se taie cubulete.

Se pune putin ulei intr-o oala,se pune zarzavatul si se soteaza putin,apoi adaugam si pieptul de pui.Se pune apa,se condimenteaza si se lasa sa fiarba.Orezul (cam o lingura)se spala si se fierbe separat.

Cand zarzavatul si carnea sunt fierte se adauga orezul si dresingul cu smantana.

Galbenusurile se freaca  cu 100 ml smantana.Se ia cate putin din ciorba si se pune peste galbenusuri,amestecand incet pana cand acestea ajung la o temperatura apropiata de cea a ciorbei.

Se pune dresingul peste ciorba,se mai fierbe putin si la urma se adauga verdeata(marar,patrunjel)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba a la grec de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu perisoare