Ciocolata in foietaj

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 6 Mar 2016 | 3801 vizualizari

 

Cand trebuie sa mananci ceva dulce cat mai repede faci ciocolata in foietaj.

 

INGREDIENTE

  • o bucata aluat congelat
  • 2 ciocolate
  • un ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata in foietaj:

Intindem foaia de aluat decongelata. Asezam o ciocolata peste foaia de aluat astfel incat in lateralele ciocolatei sa ramana aluat cat are latimea ciocolata.Taiem lateralele de aluat fasii si le impletim peste ciocolata.Facem la fel si cu restul de aluat.

Restul de aluat a ramas mai ingust si am fragmentat a doua ciocolata pe lungime pentru putea realiza impletitura.

Ungem fiecare bucata de aluat cu ciocolata cu oul batut.Introducem in  cuptorul preincalzit pana se rumeneste usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spuma de dovleac cu nuci caramelizate