Ciocolata imbracata in foietaj

de Valclaudia in Dulciuri, 30 Noi 2016 | 5694 vizualizari

 

Un desert rapid, cu foarte putine ingrediente, dar foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 280 gr. aluat foietaj din comert
  • 2 tablete de ciocolata (2x 100gr.)
  • 1 galbenus
  • 50 gr. nuca taiata grosier
  • 2 lingurite zahar tos
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata imbracata in foietaj:

Incingem cuptorul la 200 grade C. Aluatul foietaj dezghetat se desface pe masa de lucru si se imparte in 2 parti egale.

La mijlocul fiecarei bucati de aluat, asezam cate o tableta de ciocolata intreaga.

Taiem marginile aluatului fasii, apoi le petrecem peste ciocolata, imbracand ciocolata practic in aluat.

Ungem cu galbenus de ou, presaram zahar tos si nuca taiata grosier.

Dam desertul la cuptor pana devine aluatul auriu (20 min.)

Scoatem din cuptor, servim fierbinte sau lasam la racit, in functie de rabdarea celor din jur ;)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata imbracata in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]