Ciocolata cu goji si caise uscate

de cristinne in Dulciuri, 27 Apr 2011 | 4525 vizualizari

 

Mi-ar placea sa imi fac singura in casa ciocolata dar cum e destul de greu, iar cea "de casa" care se gaseste peste tot ca si reteta are un gust destul de nasol care nu seamana cu cea din comert, am zis sa incerc alta varianta: imi cumpar sg ciocolata amaruie (in general mai tot timpul, peste 75% cacao iau) si o fac cu diverse arome care mai de care:
astazi am facut cu migdale, caise uscate si fructe goji..dar am mai facut si cu alte diverse combinatii si a iesit de exceptie: cu nuca de cocos razuita, cu prune uscate, cu seminte, stafide, coaja de portocala confiata, etc, ce mi-a venit in cap.

 

INGREDIENTE

  • ciocolata amaruie 75% cacao ( 200 de gr)- 2 tablete adica;
  • fructe goji ( o manuta)
  • caise uscate ( o manuta)
  • migdale (o manuta)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata cu goji si caise uscate:

Se topeste ciocolata (la microunde o bag 1 minut) se omogenizeaza cu telul si se amesteca cu ce am ales sa pun in ea (caise uscate taiate cubulete, migdale farmitate si fructele goji intregi ). Se toarna amestecul rapid pe o folie de aluminiu, se niveleaza si se lasa la racit, apoi se introduce in congelator daca vreti sa se faca mai repede ciocolata si aia e. Se taie cuburi si se papa oricand!  e extraordinara!:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata cu goji si caise uscate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa