Ciocanele de pui pe pat de legume

de geobucataras in Pui, 23 Ian 2014 | 7578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 9-10 ciocanele
  • un ardei mare rosu
  • 2 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 3 catei de usturoi
  • foi de dafin
  • condiment pentru carne( barbeque de pui asa se numeste condimentul, e de la knorr)
  • ulei 200 ml
  • un pahar mare de vin alb
  • o cana mare de apa
  • busuioc si oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui pe pat de legume:

Carnea o spalam bine si o condimentam cu barbeque de pui,legumele le curatam si le taiem in functie de preferinta.

Dupa ce ati facut legumele le puneti in tava iar deasupra puneti carnea.

Presarati cu sare, piper , oregano si busuioc.

Foile de dafin le asezam si pe ele in tava, iar usturoiul il taiem si-l adaugam.

Inainte de a baga la foc punem, uleiul, vinul si apa, apoi dam la foc pana vedem ca s-a rumenit carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu cartofi in vas yena