Ciocanele de pui la cuptor

de Aletta in Mancaruri cu carne, 28 Mai 2015 | 4228 vizualizari

 

Am pregatit aceste ciocanele azi pentru masa de pranz,

Langa am avut ca garnitura piure de cartofi si salata de castraveti.

Eu va las reteta si voi puteti gati ca garnitura orice va pofteste inima.

O reteta banala poate,dar am vrut sa va impartasesc aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • 800 g ciocanele de pui
  • vegeta
  • 50 ml ulei
  • patrunjel uscat
  • busuioc
  • oregano
  • punga de copt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui la cuptor:

Mod de preparare : Am trecut ciocanelele sub un jet de apa rece, le-am pus pe un servetel uscat pana am amestecat toate condimentele.

Intr-o punga de copt care se gasesc la DM, se pun ciocanelele, uleiul si condimentele amestecate.

Se scutura punga ca sa ajunga in toate partile apoi se pune la cuptor pentru 45 minute.

Dupa aceea, cu o scobitoare se fac cateva gauri in punga daca vreti ca carnea de pui sa devina mai crocanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui crocant cu pesmet