Ciocanele de pui fierte in vin

de ArianaBala in Pui, 15 Iul 2011 | 6454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciocanele de pui
  • vin de casa
  • 3 linguri de ulei
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui fierte in vin:

-ciocanelele de pui le crestam si le frecam cu sare si piper;

-punem uleiul intr-o tigaie, cand acesta este incins adaugam ciocanelele si stingem cu vin (eu am pus aprox. 250-300 ml vin roze de casa, dar merge cu orice fel de vin);

-lasam sa fiarba la foc mediu (intorcandu-le din cand in cand) pana cand vinul scade, apoi dam focul mai tare pt cateva minute (maxim 5 min. pt ca altfel carnea se desprinde de pe os) si lasam sa se rumeneasca;

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui fierte in vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou de pui cu garnitura de ciuperci