Va las sa ghiciti cat de buna este mancarica aceasta .
INGREDIENTE
- 1 Kg pulpe pui inferioare [ciocanele ]
- 4 cepe
- 500 gr ciuperci champignon
- ulei
- sare
- boia
- piper
- 2 linguri pasta rosii
- patrunjel si telina verde .
MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu ciuperci:
Pulpele de pui se curata si se spala .
Ceapa se curata si se taie cubulete , se caleste in putin ulei .
Se adauga ciocanelele ,sare piper , boia , ciupercile taiate si pasta de rosii .Amestecati si puneti apa calduta cat sa acopere carnea .
Fierbeti la foc mic [ 30 min] pana carnea este patrunsa si apa a scazut formand un sos legat .
Taiati verdeata marunt si puneti peste mancarica.
Serviti cu mamaliguta calda .
TIPS-URI
1
Multa ceapa la mancarurile cu sos = multa savoare .










































