Ciocanele cu sos de vin si lapte de cocos

de anca_rm in Pui, 30 Iul 2013 | 3225 vizualizari

 

Pentru ca mi-a ramas o jumate de conserva de lapte de cocos , si pentru ca nu aveam nimic gatit acasa am hotarat sa fac aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  • jumatate conserva lapte de cocos
  • 150 ml vin alb sec sau demisec
  • frunze de tarhon
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele cu sos de vin si lapte de cocos:

Curatam ciocanelele si le punem sa stea putin cu sare si piper . Incingem o tigaie si punem putin ulei . Punem pulpele si le lasam putin la rumenit. Adaugam vinul alb si lasam sa fiarba.

Cand sunt pe jumatate facute adaugam laptele de cocos, usturoiul asa mare ( eventual crapat), si daca mai doriti sare si piper .

La final punem cateva frunze de tarhon proaspete .

Pofta mare

Eu le-am servit cu brocoli. Se pot pune alaturi de orice alta garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele cu sos de vin si lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

- Andreea - 1

30.07.2013, 16:08

Inca nu am incercat laptele de cocos inca in retete dar cred ca ies tare bune preparatele

anca_rm 1

30.07.2013, 16:25

da e bun, adica mie imi place

Bya Ralu 1

31.07.2013, 10:55

sunt bune cu lapte de cocos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]