Choux a la creme rapide

de angyb in Prajituri, 5 Mar 2012 | 5615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 35 de bigne-uri cumparate
  • Crema:
  • 150g faina alba
  • 1ou
  • 500ml lapte
  • 3 linguri de zahar
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 4 linguri de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux a la creme rapide:

Crema: Amestecati faina cu oul si zaharul dupa care adaugati laptele amestecand mereu. Puneti oala pe baine marie si amestecati pana cand se ingroasa.Lasati sa se raceasca.

Cand crema s-a racit cu ajutorul unui sac de bucatar umpleti bigne-urile dupa care treceti-le prin glazura obtinuta prin topirea ciocolatei cu laptele pe baine marie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux a la creme rapide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert mini-eclere