Choux a la creme

de Lau in Prajituri, 26 Mar 2012 | 4943 vizualizari

 

by criss

 

INGREDIENTE

  • 10 linguri apa
  • 100 g unt
  • 100 g faina
  • 4 oua
  • CREMA
  • 3 pua
  • 500 ml lapte
  • 6 linguri zahar
  • 3 linguri amidon
  • 1 vanilie
  • 100 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux a la creme:

Apa si untul se pun la fiert, cand incepe sa clocoteasca se ia de pe foc si se adauga toata faina. Se amesteca si se adauga ouale pe rand, nu se amesteca pana nu este incorporat  fiecare.

Se pune aluatul intr-un posh si se sprinteaza gogosi mai marisoare,se coc in cuptorul incalzit 25-30 min

Se lasa sa se raceasca bine

CREMA-ouale se amesteca cu zaharul,vanilia,amidonul si laptele si se fierbe pana se ingroasa ca o budinca,. Cand s-a racit crema se amesteca cu 3 linguri de frisca batut(eu am pus 100 ml)

Se umplu cojile cu crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux a la creme" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Choux à la crème