Choux a la creme

de ionela2682 in Prajituri, 7 Oct 2010 | 9098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceasca ulei,
  • 2  1/2 ceasca apa,
  • 1  1/2 ceasca faina ,
  • sare  
  • 3-4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux a la creme:

se pune apa ,sarea si uleiul la fiert iar in momentul in care au inceput sa fiarba se stinge focul si se adauga faina toata o data.

se mixeaza bine de tot si se lasa la racit

Cand este racita complet se incepe adaugarea oualelor unul cate unul mixand bine dupa fiecare.

Se coc cam 20-30 min fara a deschide cuptorul.

Se decupeaza un capacel si se umplu cu frisca.dupa care decoram cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux a la creme" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

07.10.2010, 20:00

foarte frumoase

Crista_Luca 1

09.10.2010, 09:26

am facut si eu asa ceva ..piutin diferit la compozitie , dar si a ta arata deliciossssssssss ai 5 f

raluxas 1

20.11.2010, 17:43

fara crema? doar cu frisca?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]