Chocolate roll

de sasha in Dulciuri, 10 Iun 2013 | 4210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura iìulei
  • 1 esenta de rom
  • 1 plic crema de ciocolata
  • nuca de cocos
  • 200 ml lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate roll:

Separam galbenusurile de albus, batem albusurile  pana devine tare cu cele 4 linguri de zahar. Batem galbenusurile cu lingura de ulei, apoi turnam peste albusuri , apoi in ploaie turnam faina si esenta. O dam la cuptor intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu foaie de copt pentru 8/10 minute la 180°C. Intre timp pregatim crema dupa instructiuni, cu laptele. Cand e gata o rasturnam peste un prosop subtire, usor scoatem hartia si o umplem cu crema, rulam, mai ungem rulada pe deasupra cu crema si presaram nuca de cocos. O dam la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate roll" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Chocolate Roll