Chocolate Cupcakes with Banana Cream

de Lavinia in Prajituri, 14 Mar 2013 | 5050 vizualizari

 

Rapide,pufoase si aromate!Aveam prin casa o cutie de musuroi de cartita si ma tot gandeam la ce sa o folosesc iar pofticiosii au cerut cupcakes .Asa ca am folosit doar crema si fulgii de ciocolata dar data viitoare sigur voi face crema de casa:)

 

INGREDIENTE

  • 2 oua mari
  • 4 linguri zahar
  • 1 esenta de vanilie
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 plic crema cu gust de banane (Musuroi de cartita)
  • 400 ml lapte
  • fulgi de ciocolata
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Cupcakes with Banana Cream:

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare ,apoi adaugam zaharul si esenta de vanilie si mixam pana devine o spuma tare si lucioasa.

Adaugam uleiul,galbenusurile si omogenizam bine.

Amestecam faina cu praful de copt si cacaua si le cernem.

Adaugam treptat din amestescul de faina peste oua si amestecam usor de sus in jos pentru a nu se lasa compozitia.

Umplem fiecare forma (cca 3/4) cu aluat  si bagam la cuptorul preincalzit pentru 25 de min(testul scobitorii)

Le scoatem din tava si le lasam la racit.

Mixam praful de crema cu laptele pana se intareste apoi adaugam 1-2 lingurite de fulgi de ciocolata.

Ornam fiecare cupcake cu cate un mot generos de crema si presaram deasupra fulgi de ciocolata.

TIPS-URI

1

Formele de hartie se pot inlocui cu forme de silicon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Cupcakes with Banana Cream" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose finlandeze - Korvapuusti