Chisca de porc

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 27 Sep 2013 | 7897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 chisca de porc(mat)
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa verde
  • 1 sfert de ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 125 g orez
  • 250 g pasta de mici
  • 5 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chisca de porc:

Legumele se toaca marunt si se pun la calit. Se lasa circa 5 minute la foc mic.

Adaugam pasta de mici si orezul si amestecam bine.

Asezonam cu sare si piper.

Se ia matul de porc si se umple , daca aveti masina speciala e foarte bine, daca nu se poate face si manual.

Se leaga chisca la un capat si se umple cu apa.Se leaga si la capatul celalalt si se pune intr-o oala..se acopera cu apa si se lasa la fiert circa 30 minute.

Dupa primele 10 minute se inteapa chisca cu un ac.

Se scoate pe o farfurie .

Intr-o tigaie putin putin ulei apoi punem chisca si o lasam sa se rumeneasca frumos pe toate partile.

Cand e gata se taie felii si se serveste cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chisca de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu pulpe de pui prajite in tigaie