Chisca

de gaby_gabytza in Mezel de casa, 8 Apr 2013 | 11707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg orez
  • 300 g crupe
  • 5 cepe
  • ficat si plamani de porc
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • condimente
  • 1 kg ulei
  • mate de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chisca:

Intr-o oala cu apa calduta adaugam orezul spalat si scurs si lasam sa fiarba orezul. Dupa ce s-a fiert orezul il scurgem foarte bine de apa.

Intr-o alta oala fierbem plamanii cu ficatul si cu putina sare.

Intr-o tigaie mai inalta calim in ulei cepele curatate si tocate marunt si rasturnam peste orezul racit. Adaugam crupea spalata bine si scursa de apa, plamanii si ficatii taiati marunt. La sfarsit adaugam sare, piper, cimbru si condimente dupa gust.

Matele de porc le spalam bine de cateva ori cu apa cu sare, iar in ultimele ape le frecam cu putin cimbru ca sa ii schimbam mirosul.

Incepem sa umplem matele cu compozitia de orez si le legam la capete cu ata.

Punem pe foc o oala mai mare cu apa cu foi de dafin si cand vedem ca incepe sa fiarba dam focul mic si adaugam chisca. Lasam sa fiarba intepand usor cu un ac cand vedem ca se umfla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa