Chisalita de zarzare rosii ( corcoduse)

de alilianaa in Dulciuri, 12 Iul 2013 | 7395 vizualizari

 

O vara fara chisalita....nu e vara!:))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg zarzare rosii
  • 300 zahar
  • o cana malai grisat
  • 6 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chisalita de zarzare rosii ( corcoduse):

Se pune apa la fiert. Se pune zaharul. Zarzarele dupa ce se spala, se curata de codite, se pun oala cand apa s-a infierbantat. Cand sta sa dea in clocot se pune malaiul si se amesteca cu o lingura de lemn. Se mai lasa la fiert 5-7 minute, pana fierbe malaiul.

Ideal este sa se serveasca rece, daca se poate de la frigider.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chisalita de zarzare rosii ( corcoduse)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

alilianaa 1

12.07.2013, 22:41

Anett, Rocsi, Andreea

Geanina87 1

13.07.2013, 09:48

alilianaa 1

13.07.2013, 11:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert mere umplute cu nuci