Chinezoaica

de butoiaurora76 in Prajituri, 18 Iul 2013 | 22623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet unt
  • 150 g zahar
  • 5 albusuri
  • 100 g faina
  • 1 praf de copt
  • 250 g nuca
  • 2 esente rom
  • 40 g cacao

Glazura

  • 5 galbenusuri
  • 150 g zahar
  • 1 esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chinezoaica:

Se mixeaza untul moale la temperatura camerei cu zaharul, apoi se pune faina amestecata cu praful de copt, cacaoa si nuca macinata. Separat se bat albusurile spuma cu un praf de sare.

Se amesteca albusurile cu compozitia de mai sus usor cu miscari de jos in sus. Se coace la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Glazura se face din galbenusurile mixate cu zahar si se aseaza peste aluatul gata copt, se mai lasa la cuptorul incins cu focul stins timp de 10 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chinezoaica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

ieri la 20:55

Tartă cu caise

ieri la 20:45

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

ieri la 09:25

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

pe 11.05 la 14:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura chinezoaica