Chinezoaica

de butoiaurora76 in Prajituri, 18 Iul 2013 | 22162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet unt
  • 150 g zahar
  • 5 albusuri
  • 100 g faina
  • 1 praf de copt
  • 250 g nuca
  • 2 esente rom
  • 40 g cacao

Glazura

  • 5 galbenusuri
  • 150 g zahar
  • 1 esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chinezoaica:

Se mixeaza untul moale la temperatura camerei cu zaharul, apoi se pune faina amestecata cu praful de copt, cacaoa si nuca macinata. Separat se bat albusurile spuma cu un praf de sare.

Se amesteca albusurile cu compozitia de mai sus usor cu miscari de jos in sus. Se coace la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Glazura se face din galbenusurile mixate cu zahar si se aseaza peste aluatul gata copt, se mai lasa la cuptorul incins cu focul stins timp de 10 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chinezoaica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura chinezeasca