Chiftelute marinate din carne de curcan

de silvi0ara in Curcan, 8 Mar 2010 | 7359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de curcan
  • 3 cepe  
  • 1 ou  
  • 1 lingura pesmet alb  
  • sare si piper dupa gust  
  • ½ lingurita oregano  
  • 2 foi de dafin  
  • 2-3 linguri pasta de tomate  
  • 100ml vin alb  
  • 1 lingurita zahar  
  • 1 legatura patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate din carne de curcan:

Carnea se amesteca cu oul,pesmetul,sare si piper dupa gust si putin oregano.Se modeleaza chiftelute mici  rotunde ,se dau prin faina si se prajesc in ulei.(cine doreste mai dietetic pot fi puse la cuptor)

Ceapa se toaca marunt si se caleste usor in 2-3 linguri ulei de masline,pana se innmoaie bine(.Eu am pasat apoi ceapa cu blenderul vertical sa iasa un sos cremos).Apoi se adauga pasta de tomate,zaharul,vinul,foile de dafin si 400ml supa de carne(sau apa).Se lasa sa dea cateva clocote pana ce sosul se ingroasa,apoi se adauga chiftelutele,sa mai lasa la foc mic 10-15 minute sa fiarba.Se adauga la final patrunjel proaspat tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate din carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

ionix 1

08.03.2010, 16:13

ce frumoase sunt

madi_marin 1

08.03.2010, 16:34

n-am mai mancat de mult chiftelute marinate....tocmai mi-ai dat o idee sa mai fac si eu...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline si carne de curcan