Chiftelute la cuptor cu sos marinat

de alilianaa in Porc, 22 Iun 2013 | 7039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg carne tocata de porc
  • o ceapa alba
  • 4 graunti usturoi
  • marar verde tocat, o legatura
  • sare, piper dupa gust
  • 3 oua
  • o lingura faina se secara
  • 300 g pasta de rosii
  • 150 ml vin alb sec
  • 150 ml apa
  • 3 linguri otet balsamic
  • 30 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor cu sos marinat:

Carnea se amesteca bine impreuna  ceapa taiata fin, usturoi pisat,  sare, piper, 3 oua, marar verde si o lingura de faina de secara. Se fac chiftele si se pun in cuptor la copt. La jumatatea timpul se intorc.

Sosul: intr-o tigaie se pune la incins 30 ml ulei. Cand este gata se adauga cca 300 ml pasta tomate diluata cu 150 ml  vin alb sec si 150 ml apa. Se adauga 3 linguri de otet balsamic. In acest sos se pun chiftelele si se lasa sa fiarba cca 20 minute.   Se potriveste se sare, piper. Se adauga marar tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor cu sos marinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de perisoare cu sos de rosii, delicioase si usor de preparat