Chiftelute in sos de rosii

de gabriela_aysondu in Vita, 11 Noi 2013 | 3567 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g carne tocata vita
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ou
  • 1 ceapa mare
  • sare, piper, pesmet
  • pt.sos
  • 1 kg rosii
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • 1 capatana de usturoi
  • sare,piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute in sos de rosii:

Ceapa se da prin razatoarea mica, se scurge si se amesteca cu carnea, patrunjelul tocat, oul, sare piper si pesmet. Facem bilute mici, le dam prin faina si le prajim. Le scoatem pe o farfurie.

Spalam rosiile, le taiem pe jumatate, scoatem semintele si le dam prin razatoarea mica (coaja o aruncam).

Intr-o tigaie punem uleiul, rosiile, usturoiul tocat marunt, bulionul, sarea si piperul pana seaca apa dupa care punem chiftelutele si le mai lasam 2-3 minute, sa fiarba impreuna cu sosul.

TIPS-URI

1

se serveste cu orez si salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de vitel cu dovleac in sos de rosii