Chiftelute gratinate

de Miha in Pui, 9 Ian 2012 | 15130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • 2 catei ustuoi
  • sare si piper
  • salvie
  • 250 g smantana
  • 2 oua
  • sare si piper cu usturoi
  • marar deshidratat
  • 100 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute gratinate:

Mai intai vom prepara compozitia pentru chiftelute. Carnea o tocam, apoi o amestecam cu morcovul ras, usturoiul pisat, oul si salvia (eu am pus uscata). Condimentam cu sare si piper dupa gust. Cu mainile umezite formam chiftelutele pe care pe asezam intr-un vas termorezistent uns cu ulei.

Smantana o mixam usor cu ouale pana obtinem o compozitie omogena. Condimentam dupa gust cu sare, piper si marar uscat. Turnam sosul peste chiftelute.

Acoperim cu un strat de cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici si dam la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste usor deasupra.

Se serveste cald, presarat cu patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute gratinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

mikidaniro 1

29.02.2012, 11:08

yammy!salvat

Angelina_Elena 1

29.02.2012, 19:43

cat de bine arata,si cat de gustoase trebuie sa fie

lastbrava 1

15.01.2014, 20:49

trebuie incercata neaparat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]