Chiftelute din piept de pui cu cascaval

de stefy_a in Pui, 14 Feb 2017 | 10794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1un piept de pui
  • 50 g cascaval (daca vreti sa ramana mai "intreg" folositi cascaval afumat)
  • 1 cana de pesmet
  • 1 ou
  • cateva fire de patrunjel verde
  • ulei pentru prajit
  • sare si piper
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din piept de pui cu cascaval:

Patrunjelul se spala, se curata de codite si se toaca marunt.

Se toaca pieptul de pui, se amesteca cu oul, patrunjelul tocat si se condimenteaza cu sare si piper.

Cascavalul se taie bucatele mici.

Se formeaza bile de carne, apoi se pune in mijloc cate o bucatica de cascaval si apoi se da forma finala a chiftelutei. Se trec prin pesmet si se prajesc in baie de ulei incins. Se scot pe prosop de hartie, pentru a scapa de surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din piept de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla