Chiftelute din dovlecei si branza

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2015 | 32248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g dovlecei
  • 250g branza telemea de vaca
  • 1 ou
  • o legatura de marar
  • 4 linguri cu pesmet
  • 4 linguri cu faina
  • sare(doar daca este necesar)
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din dovlecei si branza:

Curatam dovleceii de coaja si ii dam pe razatoarea cu orificii mici, apoi dam si branza telemea . Dovleceii ii lasam la scurs intr-o sita sau ii stoarcem bine. Punem intr-un castron dovleceii bine scursi, adaugam telemeaua rasa, oul , mararul tocat ,  faina , pesmetul,condimentam cu sare (doar daca este necesar) si piper, apoi amestecam foarte bine toate ingredientele. Intr-o cratita cu ulei incins punem chiftelele cu lingura si le prajim pe ambele parti pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe prosoape de hartie pentru a absoarbe surplusul de ulei.  Le putem servi calde sau reci, simple, cu smantana sau mujdei de usturoi.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din dovlecei si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (15)

laura_n 1

26.06.2015, 14:24

vorba Simonei: mortales )

- Andreea - 1

27.06.2015, 09:53

Si noua ne plac tare mult chiftelutele din dovlecel

MotanLaOale 1

27.06.2015, 17:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte ardelenesti, umplute cu cartofi copti si aroma de ceapa