Chiftelute de soia coapte

de alilianaa in Mancaruri de post, 26 Mar 2013 | 11849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g soia
  • o ceapa potrivita
  • o jumatate de morcov
  • 2 cartofi
  • 3 graunti de usturoi
  • marar verde
  • sare, piper dupa gust
  • 80-100 g pesmet
  • 10 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de soia coapte:

Soia a fost hidratata in apa fierbinte, pusa la scurs de toata apa.Cand a fost stoarsa bine a fost pusa intr-un castron.

Cartoful curatat, dat pe razatoarea mica si stors.

Morcovul dat pe razatoarea mica.

Ceapa curatata, spalata si tocata foarte marunt.

Grauntii de usturoi curatati si zdrobiti prin ciocanul de usturoi.

Toate acestea, impreuna cu uleiul au fost amestecate impreuna cu pesmetul, sare, piper, marar. 

Am facut  chiftelutele.  Le-am asezat intr-o tava pe care inainte am uns-o cu margarina dupa care am pus foaia de copt. Am asezat chiftelutele in tava si le-am dat la cuptor pentru 30-40 minte. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

compozitia trebuie sa fie protrivit de moale

2

chiftelutele sunt crocante la exterior dar moi si pufoase la interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de soia coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

alilianaa 1

26.03.2013, 22:34

Rocsi, Ica

Sim0na 1

27.03.2013, 11:57

Cred ca-s bune.. n-am mancat niciodata, poate si ptr ca am eu o reticenta la soia..

alilianaa 1

27.03.2013, 12:51

Merita incercat. Daca au un adaos de cartof nu se mai baga de seama soia.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de mazare