Chiftelute de soia coapte

de alilianaa in Mancaruri de post, 26 Mar 2013 | 11703 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g soia
  • o ceapa potrivita
  • o jumatate de morcov
  • 2 cartofi
  • 3 graunti de usturoi
  • marar verde
  • sare, piper dupa gust
  • 80-100 g pesmet
  • 10 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de soia coapte:

Soia a fost hidratata in apa fierbinte, pusa la scurs de toata apa.Cand a fost stoarsa bine a fost pusa intr-un castron.

Cartoful curatat, dat pe razatoarea mica si stors.

Morcovul dat pe razatoarea mica.

Ceapa curatata, spalata si tocata foarte marunt.

Grauntii de usturoi curatati si zdrobiti prin ciocanul de usturoi.

Toate acestea, impreuna cu uleiul au fost amestecate impreuna cu pesmetul, sare, piper, marar. 

Am facut  chiftelutele.  Le-am asezat intr-o tava pe care inainte am uns-o cu margarina dupa care am pus foaia de copt. Am asezat chiftelutele in tava si le-am dat la cuptor pentru 30-40 minte. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

compozitia trebuie sa fie protrivit de moale

2

chiftelutele sunt crocante la exterior dar moi si pufoase la interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de soia coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

alilianaa 1

26.03.2013, 22:34

Rocsi, Ica

Sim0na 1

27.03.2013, 11:57

Cred ca-s bune.. n-am mancat niciodata, poate si ptr ca am eu o reticenta la soia..

alilianaa 1

27.03.2013, 12:51

Merita incercat. Daca au un adaos de cartof nu se mai baga de seama soia.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Pilaf cu ciuperci pleurotus