Chiftelute de pui umplute cu ciuperci fripte

de Toamna07 in Mancaruri cu carne, 27 Apr 2015 | 3870 vizualizari

 

Merita sa incercati aceste chiftelute umplute cu ciuperci fripte,sunt foarte bune si se fac usor. Cea mai dificila parte este cea in care trebuie sa te rezumi la a gusta doar cateva bucati,dispar repede ! :)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente :
  • 1 kg carne tocata de pui (pulpe/piept)
  • 500 g ciuperci mici
  • 2 oua mari
  • 1 morcov mare razuit mic
  • 1 cartof mare razuit mic
  • patrunjel/marar/cimbru
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 5 catei de usturoi zdrobiti
  • sare/piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui umplute cu ciuperci fripte:

Ciupercile le vom frige intr-o tigaie asezonate cu sare si piper. Le scurgem de zeama si le lasam sa se raceasca. Carnea tocata o vom amesteca cu: morcovul si cartoful razuiti si storsi bine, ouale, verdeturile tocate, ceapa si usturoiul.

Asezonam dupa gust cu sare si piper.

Din compozitia omogenizata vom rupe mici gramajoare in mijlocul carora vom pune cate o ciupercuta mica fripta. Formam o biluta pe care o tavalim prin susan sau faina. Le prajim in baie de ulei.


Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui umplute cu ciuperci fripte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu pui si ciuperci