Chiftelute de pui

de Bieba in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2013 | 4448 vizualizari

 

Tocmai am facut o supa de pui si m-am gandit sa fac niste chiftelute cu carnea ramasa de la supa, asa cum faceam mama. E prima reteta de chiftele facuta de mine , sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 1 felie de paine înmuiata în lapte
  • 1 ceapa
  • 2,3 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia ardei iute
  • putina vegeta
  • marar si patrunjel uscat
  • 2 linguri faina pt prajit
  • ulei
  • sare,piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui:

1. Desfacem carnea de pe pui apoi o dam prin masina de tocat impreuna cu painea,cartoful,ceapa si usturoiul.

2. Adaugam apoi peste pasta creata sarea, piperul, vegeta, boia, mararul si patrunjelul uscat apoi amestecam bine.

3. Formam chiftelutele , le dam prin faina apoi le prajim in ulei incins.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftele din piept de pui cu ciuperci si praz