Chiftelute de primavara

de dariadeea in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2013 | 2628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g de carne tocata de porc sau amestec
  • 300 g de spanac
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 1 legatura marar
  • 1 fir de ceapa verde
  • o legatura usturoi verde
  • sare,piper,
  • faina ,ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de primavara:

Am curatat spanacul, l-am spalat si l-am pus la oparit in apa cu un praf de sare, apoi l-am scurs bine si l-am tocat. Ceapa, usturoiul si mararul le-am tocat marunt si am amestecat bine toate ingredientele, am potrivit de sare. Cu mana umeda am format chiftelutele, le-am trecut usor prin faina si le-am pus la prajit in ulei incins.

Se servesc calde sau cu sos de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

ieri la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

ieri la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

ieri la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

Pui cu portocale și lime la cuptor -  Rețeta simplă pentru un preparat savuros și aromat

pe 24.01 la 14:47

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftele