Chiftelute de pleurotus cu branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2013 | 19960 vizualizari

 

Atat de bune...incat nu te poti opri din mancat.......

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci pleurotus
  • 175 gr branza( telemea de vaca Hochland am pus eu)
  • 1 ou
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 capatana maricica de usturoi verde
  • 1 cartof potrivit
  • 1/2 legatura de marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 lingura ulei masline
  • 2 linguri pesmet
  • sare( un praf bun)
  • 1 varf de cutit de praf de copt
  • faina pentru prajit( o cana)
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pleurotus cu branza:

Ciupercile se spala, se storc bine de apa( lasa destula). Le punem la robot( masina de tocat ce doriti), impreuna cu ceapa, usturoiul, patrunjelul, mararul, cartoful razuit  pe razatoarea mica, praful de sare,  se adauga oul, uleiul de masline,  branza faramitata, pesmetul, praful de copt si se amesteca bine. Formam chiftelutele le tavalim prin faina si le prajim in uleiul incins.

Le scoatem pe un prosop de hartie absorbant.

TIPS-URI

1

Le servim cu placere...sunt tare gustoase....

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pleurotus cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Parjoale cu hribi si legume