Chiftelute de dovlecel

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2010 | 5851 vizualizari

 

mi-am amintit cat de mult imi placeau cand eram acasa la mama si cat de des imi faceam...m-a luat dorul de casa!:)

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei , cam 300 g
  • 1 ou
  • 100 g mozzarella
  • 2 cate de usturoi
  • 1 cartof potrivit
  • sare, piper
  • pesmet cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel:

dovlecelul se da pe razatoarea mica , se sareaza si se lasa 2-3 min, apoi s e scurge bine in pumni. cartoful se da si el pe razatoarea mica si la fel se scurge in pumn, se adauga la dovlecel. se piseaza usturoiul, se adauga oul intreg si s epotriveste de sare si piper. se leaga  cu pesmet pana devine o pasta omogena

se fac bilute mici  care se dau prin pesmet si apoi se coc in ulei, ca si chiftelele obisnuite. se pot coace si fara pesmet, asasunt mai moi, cu pesmet sunt mai crocante.( eu am facut si, si)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]