Chiftelute de cartofi cu kaizer si sunca

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2010 | 11164 vizualizari

 

Chiftelutele cu cartofi sunt foarte gustoase. Se coc in cuptor asa ca nu ne facem probleme pentru colesterol crescut.

 

INGREDIENTE

  • 400 g cartofi
  • 100 g faina
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 50 g cascaval razuit
  • 50 g sunca taiata cubulete mici
  • 50 g kaizer taiat cubulete mici
  • 1 ou
  • marar, patrunjel
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi cu kaizer si sunca:

Fierbem cartofii si ii facem piure. Amestecam pireul cu cascaval, ou, marar si patrunjel. Apoi, se toaca ceapa si usuroiul marunt si se calesc in uleiul de masline. Adaugam in tigaie sunca si kaizerul. Le rumenim putin si apoi le luam de pe foc. Dupa ce se racesc le adaugam peste compozitia de cartofi pisati. Amestecam bine si adaugam faina, sare si piper dupa gust. Obtinem un aluat moale. Cu mainile usor umezite in apa formam niste chiftelute.
Le asezam pe o hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit pentru 1h la 180°C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu kaizer si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu salata beof