Chiftelute de cartofi cu branza

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2010 | 8552 vizualizari

 

aceasta reteta am vazut-o la ionix si mi-a ramas gandul la ea, asa k am trecut si eu la treaba

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi de marime mijlocie
  • 2 morcovi
  • un castronel de cas putin sarat de vaca
  • 2 linguri cu smantana
  • 4 oua
  • piper alb
  • boia dulce
  • busuioc
  • marar
  • patrunjel
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi cu branza:

se pun cartofii si morcovii la fiert, dupa ce au fiert ii curatam si ii zdrobim cu furculita, atat cartofi, cat si morcovii, separat amestecam ouale cu branza, smantana,  condimentele si verdeata, punem compozitia formata peste cartofi si amestecam bine.

se formeaza bilute din compozitie, le dam prin faina si le turtim putin cu podul palmei.

se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana devin aurii la culoare, apoi se scot pe un servetel, pt a absorbii uleiul.

noi le-am servit cu sos Tzatziki




 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]