Chiftelute cu susan la cuptor

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2012 | 4091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata porc ( vita, pui, peste, etc.)
  • 3 felii franzela
  • 1 catel usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • verdeata ( marar, patrunjel)
  • sare, piper
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu susan la cuptor:

  Feliile de franzela se inmoaie in apa si se stoarce, apoi adaugam la carne. Ceapa se curata si se  da pe razatoare ( ochiul mic), pisam usturoiul si adaugam la carne. Adaugam oul batut, verdeata tocata, sare si piper dupa gust, apoi amestecam foarte bine. Se formeaza chiftelutele, se dau prin susan, apoi se aseaza pe o tava cu hartie de copt si se coc in cuptorul incins. Simplu si delicios!!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu susan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Lau 1

05.05.2012, 12:11

foarte bune

iry-gabriela 1

05.05.2012, 16:03

jolygina 1

06.05.2012, 11:14

da da bune si eu fac sunt asa de consistente

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute coapte in cuptor