Chiftelute cu susan

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2010 | 8395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • .marar.
  • faina.
  • susan
  • putina apa minerala.
  • ulei de masline.
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu susan:

Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. Se adauga  apoi   ouale si mararul.Se amesteca bine cu mana.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se adauga putina apa minerala (le face mai pufoase).Se amesteca bine.Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care se tavalesc prin susan apoi se aseaza in forme de briose unse cu putin ulei si tapetate cu faina.Se da la cuptor pana se rumenesc .

Se servesc atat calde cat si reci  ca atare sau alaturi de o garnitura si o salata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

18.08.2010, 19:13

Multumesc,Gina.............

Sidy 1

18.08.2010, 19:32

Fata noastra draga si cocheta nici n-ai ajuns bine acasa ca deja faci bunatati !!! Minunat arata chiftelutele tale...
Felicitarile ti-le-am adresat personal la Alba Iulia....ce bine-mi pare

Bucataras Medi 1

18.08.2010, 20:24

Sidy, ai ajuns acasa?..............chiftelutele erau facute mai demult acuma doar am postat.............hahaha.............dar sa stii ca dupa ce am venit de la Alba-iulia primul lucru care l-am facut a fost sa intru in bucatarie ca frigiderul plangea saracul de el.............hihihi..............

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza sarata