Chiftelute cu carne de pui, ciuperci pleurotus si leurda

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2013 | 10253 vizualizari

 

Inspirata dupa reteta bucatarasei noastre RuxyRux, chiftelute cu pleurotus si branza. Eu am avut ciupercile, carnea de pui de la o supa si le-am combinat incercand sa fac niste chiftelute. Rezultatul a fost unul pe masura muncii...minunate!!! Multumesc Ruxy, de cand le-am vazut am stiut ca le voi face. Data viitoare vor fi cu branza>:D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci pleurotus
  • carne de pui de pe supa(eu am avut un pui intreg fara pulpe, aripi si jumatate de piept)
  • 1 legatura leurda(congelata am avut eu)
  • 2 catei de usturoi
  • 3 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1-2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • faina si ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu carne de pui, ciuperci pleurotus si leurda:

Carnea de pui se ia de pe oase si se marunteste in robotul de bucatarie. Ciupercile se curata, se spala si le maruntim si pe acestea tot la robotul de bucatarie. Adaugam usturoiul pisat, ouale, sare si piper dupa gust, patrunjelul tocat marunt, leurda taiata si ea, pesmet 1-2 linguri depinde de consistenta compozitiei. Amestecam toate ingredientele pt chiftele si luam cu o lingura din compozitie, o tavalim prin faina si le punem la prajit in baie de ulei. Se prajesc la foc iute pana devin rumene.

Noi le-am servit cu sos de rosii si piure de cartofi.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

pesmetul are rolul de a absorbi apa din ciuperci, deaia veti pune in functie de cat de groasa va iasa compozitia

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu carne de pui, ciuperci pleurotus si leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (21)

Valclaudia 1

13.08.2013, 21:54

bune chiftelute facusi, Simonel1

Ligia Bxl 1

21.08.2013, 21:32

ce bune tre sa fie

mihaelar63 1

23.10.2018, 12:20

Interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de pui la cuptor