Chiftelute cu ardei copt

de AndrutzaP in Porc, 15 Iul 2016 | 4563 vizualizari

 

   Noi iubim ardeii copti, au un gust minunat! Asa ca am zis ca merg de minune in compozitia chiftelutelor si asa a fost: au avut o aroma minunata!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata (amestec vita-porc)
  • 3 ardei capia
  • 1 ceapa galbena
  • 1 capatana usturoi
  • 3 oua
  • 2 linguri faina+faina pentru modelat chiftelele
  • sare, piper, cimbru
  • 1/2 legatura patrunjel
  • ulei pentru praajit
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ardei copt:

   Ardeii capia se coc in cuptor si apoi se transforma intr-o pasta omogena cu ajutorul unui blender vertical.

   Carnea tocata se amesteca cu ceapa, usturoiul, patrunjelul, oualele, si condimentele. Omogenizati bine si apoi adaugati pasta de ardei si faina. Amestecati bine compozitia in asa fel incat sa fie omogena.

   Modelati chiftelutele cu mainile infainate (sa nu se lipeasca de maini).

   Chiftelutele se prajesc in ulei vegetal pana devin crocante pe ambele parti.

   Serviti cu placere!

   

TIPS-URI

1

Optional: puteti pune cartof sau miez de paine in compozitie.

2

La fel de bine, chiftelele pot fi coapte in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mirela0911 1

17.07.2016, 10:21

Ce bune trebuie sa fie!

Zamfira 1

19.07.2016, 09:02

mihaelar63 1

20.07.2016, 00:40

Faina idee !!!!
Eu nu folosec decat un ou la atata carne . Trebuie sa testez cum ies cu trei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clisă friptă şi pită picurată