Chiftelute colorate

de Sabina in Mancaruri de post, 13 Mai 2009 | 12853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi potriviti
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 3 linguri pesmet
  • 100 grame granule soia (deja fiarta)
  • patrunjel proaspat
  • marar (uscat am folosit eu)
  • usturoi taiat marunt
  • sare, piper, boia, oregano, cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute colorate:

Curatam cartofii si morcovul, apoi ii fierbem in apa cu putina sare. Cand sunt gata lasam sa se raceasca si pasam legumele. Amestecam piureul de legume cu soia, ou, pesmet, patrunjel, marar, usturoi si condimentam cu sare, piper, oregano si cimbru. Daca aceasta compozitie vi se pare prea moale mai adaugatio lingura de pesmet. Imediat formam chiftelutele si le pudram tot cu pesmet.

Intr-o tigaie unsa cu cativa stropi de ulei prajim/coacem chiftelutele. Intre timp pregatim o salata de patrunjel si mujdei de usturoi cu iaurt. Aceste chiftelute sunt satioase si foarte gustoase, chiar daca nu contin carne.


Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute colorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (6)

adry88 1

20.05.2011, 12:53

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:50

ce bine arata

nacularisa 1

16.04.2014, 11:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]